
Капуста, маринована з буряком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста
2 кг.
Морква
2 шт.
Часник
1 шт.
Буряк
1 шт.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
150 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
1 л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Лист лавровий
2 шт.
Перець Мрія духмяний горошком 20г
2 шт.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
150 г.
Сіль Єгипет
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Підготувати овочі. Спочатку узяти капусту. Нарізати квадратиками невеликими. Висипати в миску.
02
Очистити дві моркви і буряк. Натерти овочі на великій терці. Висипати до капусти. Перемішати.
03
Далі приготувати маринад. Для цього змішати у воді сіль, цукор, олію, перець і лавровий лист. Закип'ятити. В цей час підготувати часник і роздавити пресом.
04
Перекласти капусту в каструлю. Воду зняти з вогню. Додати часник і оцет. Залити отриманим, гарячим маринадом капусту.
05
Накрити капусту тарілкою. Залишити на день при кімнатній температурі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)