
Гуляш із квасолею по-сербськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля вагова
300 г.
Ковбаски Мисливські варено-копчені
200 г.
Цибуля
2 шт.
Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл
2 шт.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Часник
1 зубчик
Лист лавровий
1 шт.
Паприка різана червона
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Квасолю промити і замочити в холодній воді на ніч. Потім відварити з лавровим листом і горошинами перцю протягом 1 години.
02
Цибулю і часник дрібно нарізати. Ковбаски нарізати невеликими шматочками. Все обсмажити на олії 5 хвилин. Додати паприку, перемішати.
03
Помідори очистити від шкірки, нарізати кубиками. Солодкий перець нарізати соломкою. Додати перець і помідори в сковороду, томити 5 хвилин.
04
Додати квасолю з 1 склянкою відвару в сковороду, сіль, тушкувати гуляш 10 хвилин до загустіння соусу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)