
Цукіні з креветками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
2 ст. л.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
300 мл.
Креветки 90/120
1 кг.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
275 мл.
Цибуля шалот 250г
2 шт.
Масло вершкове домашнє
10 г.
Цукіні
4 шт.
Етапи приготування
01
Цукіні очистити від шкірки. Кожен цукіні нарізати на 3 частини, видалити насіння і частину м'якоті, щоб вийшов отвір. Викласти в чашу пароварки на 10 хвилин.
02
Форму для випікання змастити маслом. Масло, що залишилось, покласти на сковороду, поставити на вогонь, розтопити масло, обсмажити дрібно нарізану цибулю протягом 5 хвилин. Влити до цибулі вино, тушкувати ще 5 хвилин. Додати в сковороду креветки, готувати ще кілька хвилин, поки креветки не стануть матового кольору. Перекласти зі сковороди на тарілку, необхідно зберегти їх теплими.
03
У сковороду, де щойно були креветки, викласти гірчицю і вершки, перемішати, готувати 10 хвилин.
04
Викласти у форму цукіні вертикально, випікати в попередньо розігрітій духовці до температури 180°C, протягом 10 хвилин. Додати креветки в сковороду до вершкового соусу. Начинити цукіні креветками в соусі, зверху ще полити соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)