
Кабса
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Піца Курка-ананас
1 шт.
Рис пропарений
300 г.
Цибуля
2 шт.
Часник
5 зубчиків
Томатна паста Marinado 25% 460мл
3 ст. л.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
2 ст. л.
Морква
500 г.
Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл
2 шт.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Лист лавровий
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Курку розрубати на 8 порційних шматків, посолити і обсмажити з 2-х сторін на соняшниковій олії.
02
Додати посічену цибцлю, додати лавровий лист, посолити і тушкувати до готовності курки. Додати томатну пасту і оцет, перемішати.
03
Підсмажити натерту на великій тертці моркву, порізаний соломкою перець і порубаний часник, посолити.
04
До курки всипати рис і прожарити 8 хвилин. Курку вийняти з томатної підливи, в підливу всипати овочі так, щоб рідина покривала рис на 2 см. Перемішати, довести до кипіння і варити до готовності на маленькому вогні.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)