
Курка по-єгипетські
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста молода
3 шт.
Морква
4 шт.
Філе куряче
500 г.
Часник
4 зуб.
Рис пропарений
400 г.
Спеції Сіль чорна
за смаком
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю, моркву і філе почистити та вимити. Цибулю порізати дрібно. Моркву натерти на крупній тертці. Філе нарізати кубиками.
02
Далі розігріти сковорідку налити рослинну олію і підсмажити цибулю до золотистого кольору. Потім додати моркву і теж трохи обсмажити. Після, додати філе і смажити приблизно 10 хвилин. Потім додати часник, накрити кришкою і прибрати з вогню. Висипати філе з овочами в форму. Далі прогріти духовку до 180°С. У форму додати рис і трохи його розрівняти.
03
Зверху потрібно посолити, поперчити, додати приправ. Тепер необхідно залити гарячою водою рис.
04
Поставити в духовку і запікати 40-50 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)