
Куряче філе з кисломолочним сиром і зеленню
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
4 шт.
Сир кисломолочний 9%
200 г.
Кріп 70г
100 г.
Куркума Еко 20г
0,5 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
4 ст. л.
Часник
2 зубчики
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сухарі панірувальні
за смаком
Етапи приготування
01
Для начинки нарізати зелень і змішати з кисломолочним сиром. Додати молоко, куркуму, продавлений через прес часник, сіль і чорний мелений перець.
02
У кожному курячому філе зробити глибокий розріз, щоб утворити кишеньку. Філе нафарширувати начинкою.
03
Обмазати кожне філе олією. Обваляти в панірувальних сухарях.
04
Укласти філе у форму і запікати при 200°C протягом 20 хвилин, періодично поливаючи соком, що виділився.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)