
Яловичина, смажена з лимоном та апельсином
Ви знаєте, для чого у страви з м'яса додають фрукти, наприклад, цитрусові? Само собою, що для пікантності смаку. Але є ще одна на те причина. Фрукти сприяють швидкому розщепленню жирів в організмі. Іншими словами, для прискорення метаболізму, щоб у вас не відкладалося нічого зайвого, і щоб ви не відчували тяжкості після ситного прийому їжі. Тому ви спокійно можете готувати яловичину з лимоном і апельсином навіть на вечерю і не боятися за свою фігуру. Часник, звичайно ж, доповнить весь смаковий букет. А ще завдяки фруктам страва матиме свіжий і яскравий вигляд, що приверне увагу всіх, кого ви захочете пригостити нею.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
500 г.
Лимон
1 шт.
Апельсин
1 шт.
Часник
3 зуб.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
за смаком
Етапи приготування
01
З лимона і апельсина зняти цедру.
02
З лимона і апельсина вичавити сік.
03
М'ясо нарізати невеликими шматочками, відбити, посолити, поперчити.
04
Залити м'ясо соком лимона та апельсина.
05
Додати видавлений через часниковий прес часник. Залишити на 30-40 хвилин.
06
Обсмажити на олії з двох сторін.
07
Додати цедру, смажити під кришкою 25-30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)