
Азербайджанські кутаби
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
300 г.
Вода негазована Аквуля 2л
за смаком
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
за смаком
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Масло вершкове домашнє
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Сир кисломолочний 9%
300 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
1 пучок
Кріп 70г
1 пучок
Петрушка 70г
1 пучок
Етапи приготування
01
Просіяти борошно, додати яйця і воду. Перемішати інгредієнти лопаткою, змастити руки олією і замісити круте м'яке тісто. Прикрити плівкою.
02
Для начинки порубати цибулю і зелень. Розтерти сир із зеленню, посолити за смаком.
03
Розділити тісто на 12 шматочків.
04
Кожен шматочок тіста розкачати в тонкий корж. Укласти на половину коржа начинку. Края тіста з'єднати і защипнути.
05
Смажити кутаби на сковороді з невеликою кількістю олії на середньому вогні з двох сторін по 3 хвилини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)