
Желе з кавуна, винограду, крем-фрешу і м'ятою "Смак літа"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кавун
1 кг.
Виноград
100 г.
Желатин Добрик 15г
9 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
250 мл.
Кефір Зарог 2,5% 870г
25 г.
Етапи приготування
01
Кавун порізати на шматочки, зрізати шкірку, вийняти зернята, подрібнити м'якуш в блендері та процідити через сито.
02
Розвести желатин за інструкцією. З'єднати з кавуновою масою.
03
Розлити кавуново-желейну масу та дати трішки постояти.
04
Коли желе почне застигати, ввести виноградини та шматочки дині, проштовхуючи обережно в желе. Потім відправити до холодильника до повного застигання.
05
Потім приготувати крем-фреш. Для цього в мисці змішати жирні вершки кімнатної температури с кефіром. Накрити миску кришкою та залишити при кімнатній температурі на 24 години або поки не загуснуть. Злегка перемішати ложкою (вершки іноді починають гуснути після розмішування), закрити миску кришкою та поставити до холодильника. В холодильнику вершки стануть ще більш густими.
06
Приготоване желе подати з крем-фрешем, м'ятою та шматочками кавуна.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)