
Гарбузовий джем із хурмою й апельсином
Що може об'єднати два різних за смаковими якостями плодів, окрім як помаранчевого кольору? Виявляється, вони можуть возз'єднатися у солодкому джемі. Гарбузове варення із хурмою і цедрою апельсина, ось, що пропонуємо обов'язково спробувати. Усі інгредієнти можна відшукати в магазинах і потрудитися над приготуванням корисної смакоти. Фруктово-овочевий набір готовий? тоді негайно треба взяти участь в готуванні джему. Головне правило при його готуванні - це регулярно видаляти піну і періодично помішувати. Як бачите, нічого складного немає. Смачні джемові ласощі - задоволення круглий рік!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
300 г.
Хурма Корольок
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г.
Цедра апельсину Kotanyi Dessert 20г
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
50 мл.
Етапи приготування
01
Гарбуз почистити і нарізати кубиками. Потримати 5 хвилин в мікрохвильовій печі і подрібнити у блендері.
02
Хурму також помити і порізати. Перетворити в кашку за допомогою блендера.
03
Змішати помаранчеві плоди. Додати цукор, цедру апельсина і воду.
04
Варити на повільному вогні 40 хвилин. Головне, постійно помішувати.
05
Закатати, отриманий джем гарячим у банки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)