
Малина з білим ганашем
Поспішаємо поділитися з Вами простим у приготуванні, але від цього не менш незвичайним рецептом малини з білим ганашем. Відчуйте себе в мініатюрній казковій майстерні по виробництву кондитерських шедеврів. Стиглі лісові ягідки дбайливо наповнюють за допомогою кулінарного мішка ніжним шоколадно-вершковим кремом. Дайте волю Вашій фантазії: замініть половину ягід малини ожиною. Малину «начиніть» ганашем з чорного шоколаду (замість 40 грам білого шоколаду використовуйте чорний), а ожину – білим. Буйство яскравих фарб і соковитих смаків. Чудова прикраса для будь-яких десертів, починаючи з морозива і мусів і закінчуючи тортиками і кексами. Можна вживати і як окремі ласощі.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
80 мл
Малина
250 г
Шоколад білий Roshen пористий 80г
80 г
Етапи приготування
01
Довести до кипіння вершки в мікрохвильовці або на повільному вогні (не кип'ятити!).
02
Покласти в гарячі вершки білий шоколад, дати постояти пару хвилин, потім перемішати до однорідної маси.
03
Охолодити ганаш до кімнатної температури, накрити й прибрати в холодильник мінімум на 2 години (можна на ніч).
04
Дістати охолоджений ганаш з холодильника і збити міксером до м'якого стану. Покласти ганаш в кондитерський мішок з вузьким наконечником.
05
Помити ягоди малини і висушити (можна обсушити паперовими рушниками).
06
Заповнити ягоди ганашем і прибрати в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)