
Карамелізований чізкейк
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
200 г.
Масло вершкове домашнє
120 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
315 г.
Сіль Єгипет
щіпка
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
500 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
600 мл.
Ванілін Pripravka 2г
за смаком
Етапи приготування
01
Включити розігріватися духовку на 180°C. Тим часом, помістити в миску інгредієнти: борошно, сіль, цукор (2 ст. л.), і вершкове масло (70 г.). Розтерти. Отриману масу викласти у форму і готувати 20 хвилин в розігрітій духовці.
02
Приготувати карамель. Цукор (2 ст.) розчинити в сотейнику на повільному вогні. Як тільки цукор набуде коричневого кольору, додати в нього вершкове масло. Перемішати. Влити вершки (500 мл.). Довести до загустіння.
03
Підготувати начинку. Сир змішати з половиною карамелі, вершками (100 мл.), яйцями і ваніліном. Отриману масу влити у вже випечену основу.
04
Верхівку чізкейка накрити пергаментом, щоб не підгорів. Відправити до духовки на водяну баню. Випікати 60 хвилин при тій же температурі (при 180ºС ).
05
Остудити в духовці. Дістати з форми і помістити на велику тарілку. Розподілити другу частину карамелі по випічці. Готовий десерт поставити в холодильник на 2 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)