
Медова мастика
Медову мастику можна використовувати в багатьох десертних стравах. Особливо вона відмінно підійде по відношенню до тортиків і тістечок. Нею можна оформляти і прикрашати ці вироби. Загалом, сфера застосування такої мастики досить велика. Оформлені і прикрашені медовою мастикою вироби дуже добре і вигідно виглядають. Та що вже там говорити про красу, адже, і на смак ця мастика дуже смачна!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Желатин Добрик 15г
5 г.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Цукрова пудра Aro 250г
250 г.
Вода негазована Аквуля 2л
6 ст. л.
Етапи приготування
01
Замочити желатин у воді на 40 хвилин.
02
Поставити желатин на слабкий вогонь і розчинити, додати мед і масло, розмішати. Зняти з вогню, остудити.
03
Потроху додати цукрову пудру. Вимішувати масу, як тісто.
04
Дошку посипати цукровою пудрою, викласти медову масу зверху, вимішувати до еластичності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)