
Десерт із полуниці з вершково-йогуртовим кремом і бісквітом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Полуниця
400г
Цукор ванільний Auchan 8г
60г
Йогурт Фанні 2,2% 750г
150г
Сметана ХМЗ 20%
150г
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200г
Портвейн Graham's Fine White білий 19% 0.75л
2 ст.л.
Бісквіт
60г
Етапи приготування
01
Полуницю вимити, обсушити, видалити плодоніжки і розрізати на 2 або 4 частини. Засипати полуницю 25 г. ванільного цукру, дати постояти 10 хвилин.
02
Йогурт змішати зі сметаною, хересом і 20 г. ванільного цукру. Вершки збити в круту піну з рештою ванільного цукру і підмішати до йогуртового крему.
03
Бісквіт поламати на маленькі шматочки. Половину ягід розтерти і змішати з шматочками полуниці, що залишились.
04
2/3 бісквітної крихти розкласти по келихах, зверху викласти 2 ст.л. крему. Потім розкласти по келихах 2/3 ягідної суміші, зверху викласти крем, що залишився, посипати бісквітом і викласти ягоди. Дати постояти в холодильнику 20-30 хвилин, прикрасити листочком м’яти і подати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)