
Цукати з яблук
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблуко Джонапринц 70+
1 кг.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1,2 кг.
Вода негазована Аквуля 2л
2 ст.
Етапи приготування
01
Яблука помити, почистити, нарізати невеликими шматочками.
02
Потримати їх в киплячій воді 10-15 хвилин, після, відразу ж опустити в холодну воду.
03
Воду після варки яблук вилити в каструлю, додати цукор, зварити сироп.
04
Залити яблука гарячим сиропом, залишити на 3-4 години. Після, поставити на вогонь, варити 5-7 хвилин. Зняти з вогню каструлю, залишити на 6-8 годин. Повторити процедуру (варити 5-7 хвилин, потім залишити на 6-8 годин) 2-3 рази, поки яблука не стануть прозорими.
05
Викласти яблука на сито, перекласти на деко, поставити в духовку. Підсушити 10-15 хвилин при температурі 150°C з відкритою дверкою. Посипати під час сушіння цукром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)