
Оладки шоколадні
Тісто для запропонованих шоколадних оладок нічим по консистенції не відрізняється від тіста для звичайних оладок, а значить нагадує густу сметану. За бажанням в тісто можна додати корицю, яка добре підкреслить шоколадний смак оладок. Оладки за цим рецептом виходять ніжними і пишними, виглядають дуже апетитно. Пишність забезпечить сода, що вступила в реакцію з лимонним соком. У процесі смаження оладки збільшаться в розмірі. При подачі біла сметанка відмінно буде контрастувати з оладками шоколадного кольору. Витративши зовсім небагато часу, Ви приготуєте смачненькі "шоколадушкі" до сніданку або чаювання.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кефір Зарог 2,5% 870г
400 мл.
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
60 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Сода харчова 500г
2 г.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
40 г.
Лимон
20 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
30 мл.
Етапи приготування
01
Кефір змішати з лимонним соком, цукром і яйцями. Трохи збити, а потім додати просіяне борошно з какао-порошком і содою. Довести тісто до однорідної консистенції.
02
Розігріти сковороду з рослинною олією. Викладати тісто столовою ложкою на сковороду і смажити оладки з двох сторін. Подавати зі сметаною або соусами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)