
Апельсиново-лимонний крем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лимон
1 шт.
Апельсин
1 шт.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 ст. л.
Масло вершкове домашнє
25 г.
Етапи приготування
01
Фрукти ошпарити окропом.
02
З апельсина зняти цедру і вичавити сік. З лимона вичавити сік (цедра не знадобиться). Загалом має вийти близько половини склянки цитрусового соку.
03
Яйце добре збити. Додати до нього цитрусовий сік, цедру і цукор і ще трохи збити до однорідного стану - яйце має з'єднатися з соком, інакше воно згорнеться при варінні крему.
04
Масу перелити в невелику емальовану каструльку. Додати вершкове масло.
05
Довести масу до кипіння, потім зменшити вогонь до мінімального і варити масу, постійно помішуючи, до загусання - на це піде 4-5 хвилин.
06
Зняти крем із вогню і добре остудити перед використанням - він додатково ще трохи загусне в холодильнику.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)