
Ананас у карамелі
Щоб хоч якось внести різноманітність у ваш раціон, спробуйте замінити ваші традиційні солодощі на більш корисні і низькокалорійні. До того ж вони нічим не поступаються за смаком звичним заварним або тортам, але ще при цьому настільки корисні. Багато хто з нас обізнані, що ананас - хороший спалювач жиру. Він "змушує" шлунок швидше перетравлювати їжу, саме тому його часто додають у салати. Але і як солодощі - ананас з карамеллю буде вам до смаку. Адже соковитий солодкий ананас плюс густа карамель - це прекрасний десерт як для домашньої вечері, так і для свята. Тому що виглядає він досить презентабельно і навіть стильно.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Ананас чищений
600 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
50 мл.
Кардамон Еко 6г
4 шт.
Етапи приготування
01
Почистити ананас, нарізати поперек кружечками, вирізати середину.
02
Розігріти сковорідку гриль, щоб трохи почала диміти. Обсмажити на сковорідці шматочки ананаса по 2-3 хвилини з кожного боку.
03
У звичайну сковороду насипати цукор, поставити на вогонь. Коли цукор перетвориться в рідину, влити лимонний сік, всипати товчений кардамон, варити карамель 2-3 хвилини, після, викласти шматочки ананаса, готувати 2-3 хвилини, з кожного боку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)