
Торт «Черепаха»
Повільні черепахи відомі своєю неквапливістю. Пропонуємо Вам неквапливо насолодитися смаком дивовижного торта «Черепаха». Цей оригінальний десерт особливо сподобається діткам. А витрачений на приготування час подарує радість і батькам, адже готувати торт – одне задоволення. Навіть Ваші діти зможуть стати повноправними учасниками процесу приготування, адже кожній дитині буде цікаво формувати коржі, які згодом стануть величезною забавною черепахою з головою і лапками. Успіх тортика багато в чому залежить від якісного оформлення. Панцир черепашки можете прикрасити на Ваш смак: полити шоколадною глазур'ю, притрусити меленим мигдалем або викласти на нього шматочки ківі.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
5 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
500 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г.
Сметана ХМЗ 20%
400 г.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
40 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Етапи приготування
01
Збити яйця з половиною цукру. Борошно з половиною какао просіяти, додати до яєць і добре перемішати. Духовку розігріти до 200. Деко застелити пергаментним папером. Викласти тісто столовою ложкою на деко, поставити в духовку і випікати близько 20 хвилин.
02
Цукор, сметану, розм'якшене вершкове масло і какао змішати і збити. Кожен коржик занурювати в крем і викладати на тарілку. Поставити торт в холодильник мінімум на 2 години перед подачею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)