
Солодкий рулет з джемом
До Вас прийшли неждані гості? Здивуйте всіх і приготуйте солодкий рулет з джемом. Він неодмінно стане Вашими улюбленими домашніми ласощами. Випікати корж для майбутнього рулету необхідно до світло-коричневого кольору. Бісквіт повинен бути пружним і пористим. Важливо не перетримати його в духовці, інакше він буде ламатися при скручуванні. Після чого рекомендується його викласти і накрити вологим рушником. Порада: щоб рулет був більш соковитим, змастіть корж сметаною, а потім джемом. Для краси можна полити його зверху розтопленим шоколадом і посипати цукровою пудрою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Сода харчова 500г
0,5 ч. л.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Молоко згущене варене
200 мл.
Джем Верес абрикосовий 370г
за смаком
Пудра цукрова Auchan 200г
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати в мисці згущене молоко і яйця. Збити міксером. Додати соду в миску, гашену оцтом і дрібку солі. Додати в миску борошно, збити ще раз.
02
Змастити харчовий папір маслом з двох сторін, застелити ним деко для випікання.
03
Викласти тісто на деко. Випікати в духовці на маленькому вогні до готовності.
04
Викласти корж з деко, перекласти на стіл, дати трохи охолонути, змастити джемом, обережно загорнути тісто в рулет. Коли рулет охолоне, при подачі посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)