
Шоколадний пиріг із маскарпоне
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шоколад чорний Butlers 70% 90г
200 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
5 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
140 г.
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
500 г.
Екстракт Carmencita ванільний 150мл
1 ч. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Смородина червона Flora 125г
200 г.
Етапи приготування
01
Вершкове масло кімнатної температури розрізати на шматочки, шоколад поламати. Масло і шоколад розтопити на водяній бані, довести до однорідної консистенції. Трохи остудити. Окремо просіяти борошно з розпушувачем.
02
У міксері на великій швидкості збити 150 г. цукру і 3 яйця до пишної білої піни.
03
Знизити швидкість міксера до середньої, обережно влити тонкою цівкою суміш розтопленого шоколаду і масла. Зменшити швидкість міксера до мінімальної, додавати по 1 ст.л. борошно з розпушувачем. Збити до однорідної маси.
04
В іншому посуді збити маскарпоне з цукром, ванільним екстрактом і 2 яйцями.
05
Розігріти духовку до 180°C. Змастити роз'ємну форму шматочком масла, присипати борошном. Викласти на дно трьома шарами: половину шоколадної маси, начинку з маскарпоне і знову половину шоколадної маси. Розрівняти поверхню кожного шару перед наступним.
06
Прибрати форму в духовку, випікати 1 годину. Перевірити готовність зубочисткою, вона повинна легко входити, і виходити сухою.
07
Готовий пиріг остудити, вийняти з форми, посипати цукровою пудрою. Подавати зі свіжими ягодами смородини, зберігати при кімнатній температурі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)