
Горіховий торт без борошна
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Фундук
200 г.
Розпушувач Pripravka для тіста 18г
1 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
80 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Молоко згущене варене
370 г.
Борошно 7 1кг
20 г.
Етапи приготування
01
Горіхи подрібнити в кавомолці або кухонному комбайні.
02
Горіхи, яйця, цукор, розпушувач змішати.
03
Форму (на 1 літр) змастити маслом і посипати борошном. Викласти масу.
04
Випікати в духовці до готовності 10 - 15 хвилин (або близько 5 хвилин при 900 Вт в мікрохвильовці).
05
Охолодити приблизно 3-5 хвилин.
06
Згущене молоко збити з вершковим маслом.
07
Розрізати корж, змастити згущеним молоком. Торт можна посипати горіхами, цукровою пудрою, прикрасити, збитими вершками і фруктами або полити розтопленим шоколадом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)