
Фінансьє
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
150 г.
Цукрова пудра Aro 250г
200 г.
Мигдаль Almond смажений солений 50г
100 г.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Книга Рейчел Брайт Джим Філд Дві білки і шишка з гілки
4 шт.
Етапи приготування
01
Масло потрібно розтопити і прогріти на середньому вогні 5 хвилин. Головне прослідкувати, щоб масло не пригоріло, воно повинно трохи змінити колір. Потім охолодити.
02
Далі необхідно змішати всі сухі інгредієнти: борошно, цукрову пудру і мелений мигдаль.
03
Потім потрібно зайнятися яєчними білками.
04
Білки потрібно збити вінчиком, додати ванілін (за смаком) і змішати з сухою сумішшю. Додати масло.
05
Повинно вийти дуже ніжне тісто, за структурою має нагадувати рідку сметану.
06
Потім обережно розлити тісто в формочки. Можна також використовувати силіконові формочки.
07
Випікати 25 хвилин при температурі 200°С..
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)