
Кавовий пиріг із апельсинами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Суміш яєчна Ovostar Білок яєчний рідкий 1кг
5 шт.
Цукрова пудра Aro 250г
100 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
250 г.
Апельсин
1 шт.
Мед Літній Мед 750г
30 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Кава мелена Кава зі Львова Еспрессо 9г
30 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
5 мл.
Етапи приготування
01
Збити білки з дрібкою солі.
02
Розм'якшене вершкове масло змішати з цукровою пудрою.
03
Отриману масу додати до білків. Туди ж додати каву і борошно.
04
Перемішати масу до однорідності.
05
Апельсин порізати на напівкруглі скибочки.
06
Форму для випікання змастити соняшниковою олією, полити медом, зверху розкласти в один шар нарізаний апельсин.
07
Зверху акуратно викласти тісто і поставити на 40 хвилин в заздалегідь розігріту до 180°C духовку.
08
Трохи остудити кавовий пиріг і перевернути форму на тарілку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)