
Цукрова глазур
Цукрова глазур унікальна тим, що це кондитерський напівфабрикат. Ви можете приготувати її заздалегідь, а потім використовувати для прикраси, наприклад, тортів, пряників або тістечок. Глазур буває різних видів: шоколадна, молочна, біла. Але звичайнісінька - це цукрова, так як зробити її простіше всього, і часу вона займає дуже мало. Але при цьому її дуже часто використовують в кондитерці для прикрас. Так само і ви можете надати навіть самим звичайним печенюшкам незвичайний і красивий вигляд. Для цього достатньо трохи фантазії, вміння і бажання, щоб приготувати цукрову глазур нанести її на той чи інший продукт.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукрова пудра Aro 250г
250 г.
Вода негазована Аквуля 2л
4 ст. л.
Етапи приготування
01
Висипати цукрову пудру в каструлю і влити теплу воду.
02
Помішуючи дерев'яною ложкою, нагріти глазур до 40°C.
03
Якщо глазур рідка - додати ще цукрової пудри, якщо густа - води.
04
Приготовану глазур можна пофарбувати харчовими барвниками в будь-який колір.
05
Після приготування глазур наносити пензликом на виріб.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)