
Штрудель зі сливами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г
Масло вершкове домашнє
50 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г
Сіль Єгипет
2 г
Волоський горіх
200 г
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
50 мл
Етапи приготування
01
Просіяти борошно, додати 25 г цукру, холодне вершкове масло, розпушувач і трохи солі. Подрібнити суміш блендером. Додати до сухої суміші 2 яйця і дуже холодну воду. Замісити тісто, обгорнути його харчовою плівкою і покласти в холодильник мінімум на 1 годину.
02
Якщо волоські горіхи сирі, то підсмажити їх в духовці (близько 10 хвилин при температурі 200 градусів або на сухій сковороді). У чашу блендера додати обсмажені волоські горіхи, цукор і змішати до однорідного стану. Консервовані сливи подрібнити блендером до стану пюре.
03
Нагріти духовку до 180 градусів. З тіста розкачати 3 однакових пласта за розміром форми для випікання. Яйця добре збити міксером. Змастити форму вершковим маслом і викласти один пласт тіста.
04
На пласт зверху викласти половину сливового пюре і посипати третиною горіхової суміші. Накрити тісто другим пластом. Знову повторити шари пюре-горіхи і накрити останнім пластом тіста. Зверху проштрикнути тісто в декількох місцях виделкою і змастити яйцем. Поставити форму в розігріту духовку і випікати близько 25-30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)