
Кальмари, фаршировані рисом і грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг
400 г.
Продукт згущений Полтавочка Ірис варений з рослинним жиром та цукром 8,5% 370г
200 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г.
Цибуля
100 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
100 г.
Сметана ХМЗ 20%
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Етапи приготування
01
Порізати дрібно цибулю, гриби порізати невеликими шматочками.
02
Натерти сир на крупній терці.
03
Соняшникову олію розігріти на сковороді. Викласти цибулю і смажити до золотистої скоринки протягом 10 хвилин.
04
До цибулі додати гриби і смажити 15-20 хвилин, поки не випариться вся рідина. Посолити, поперчити.
05
В окрему ємність скласти зварений рис, смажені гриби з цибулею і натертий сир.
06
Додати 2 ст. л. сметани і ретельно перемішати. Начинка готова.
07
Кальмари розморозити. Якщо кальмари в шкірці, то під струменем гарячої води необхідно її зняти і витягти зсередини хітинову пластину, ретельно промити всередині і зовні. Нафарширувати кальмари начинкою (не дуже щільно).
08
Заколоти зубочистками. Викласти кальмари у форму і запікати 20-25 хвилин у духовці при температурі 200°C.
09
Готові фаршировані кальмари можна подавати в гарячому вигляді до гарніру, порізавши на порційні шматочки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)