
Салат із ароматними сухариками, беконом і пармезаном
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бекон охолоджений
200 г.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
100 г.
Батон пшеничний половинка
100 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
50 мл.
Помідори черрі Укрполе мариновані 540мл
18 шт.
Часник
2 зубчики
Лимон
0,5 шт.
Приправа Галицькі традиції Сушені овочі 300г
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
З половини лимона вичавити сік.
02
Соняшникову олію вилити в ємність, додати до неї лимонний сік, сушені трави, часник, пропущений через прес, сіль і перець. Добре перемішати.
03
Батон порвати на невеликі шматочки.
04
Викласти шматочки батона у форму для запікання, перемішати їх з олією з часником і травами. Поставити в розігріту до 180°С духовку, запікати до золотистого кольору.
05
Поки хліб запікатиметься, нарізати бекон соломкою, а сир натерти на крупній тертці.
06
Бекон обсмажити на сковороді без олії.
07
Помідори черрі порізати навпіл, а листя салату нарвати руками на середні шматки.
08
У салатниці змішати листя салату, бекон, сир, помідори. При необхідності посолити, а при подачі додати сухарики.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)