
Банановий хліб
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Банан
4 шт.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
3 шт.
Борошно 7 1кг
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ст. л.
Сіль Єгипет
1/2 ч. л.
Фундук Auchan смажений 150г
50 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
2 ч. л.
Етапи приготування
01
Банани розім'яти, змішати з яйцями, ванільним цукром і вершковим маслом.
02
Борошно просіяти, додати розпушувач тіста, сіль, цукор, перемішати. Висипати в бананову суміш. Перемішати.
03
Подрібнити фундук. Додати горіхи в тісто. Залишити трохи для посипання хліба.
04
Вилити тісто у форму (якщо необхідно, форму змастити маслом). Посипати залишками фундука. Поставити в розігріту до 160°С духовку. Випікати 60 хвилин, дати постояти хвилин 30. Потім вийняти з форми.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)