
Королевська ватрушка
Просто королівський пиріг, з великою кількістю ніжної сирної начинки, між шарами з м'яких і злегка хрустких крихт. Радимо взяти сир не знежирений, а 5-9% жирності, так начинка буде смачнішою. Якщо пиріг вам здасться не дуже цікавий, то додайте родзинки або горіхи, лимонну або апельсинову цедру, будь-які фрукти (особливо банани, груші, абрикоси, персики) або ягоди (але тоді додайте цукор, якщо вони кислі), сухофрукти (ідеально підійде курага) . Зверху можна присипати шоколадною крихтою, тертими горіхами, кокосовою стружкою (цей варіант у поєднанні з шоколадом буде дуже красиво виглядати). Подавайте його теплим, так буде смачніше.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г.
Маргарин Olkom столовий 82,2%
150 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Сода харчова 500г
2 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Сир кисломолочний 9%
250 г.
Етапи приготування
01
Просіяне борошно і заморожений маргарин розтерти в крихту (можна подрібнити в блендері). Змішати цукор (100 грам), соду, яйце (1/2) і додати до борошняної крихти. Довести все до однорідної консистенції.
02
Сир протерти через сито, додати 50 грам цукру і половину яйця. Добре перемішати (краще трохи збити міксером). Духовку розігріти до 220.
03
Половину крихт рівномірним шаром викласти у форму. Зверху розподілити всю начинку і посипати крихтами. Поставити форму в духовку і випікати близько 20-25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)