
Сливи з малиною в солодкому вині
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Слива темна
1.35 кг
Вино червоне Натхнення кагор десертне 16% 1л
570 мл
Ванілін Pripravka 2г
10 г
Кориця Badia палички 14,2г
2 шт,
Цукор Ваш Цукор 10кг
75 г
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
10 г
Малина
300 г
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 180 гр С. Покласти сливи, ваніль і палички кориці в керамічну форму для духовки розміром 25х20 см, залити вином, змішаним з цукром. Поставити в середину духовки і запікати 40 хв, не накриваючи, повернувши сливи у вині один раз.
02
Потім дістати форму з духовки, злити сливи, прибрати корицю, перелити соус в каструлю. Довести до кипіння і дати трохи покипіти протягом 5 хв.
03
Потім змішати крохмаль з невеликою кількістю води, додати в решту соусу і збити вінчиком. Довести до кипіння, постійно збиваючи вінчиком, готувати, поки він не загусне. Потім додати малину, полити сливи з малиною соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)