
Мідії по-прованськи
Любителі морської їжі і гурмани будуть просто в захваті від такого рецепта приготування мідій. Та й в принципі будь-яка людина не зможе втриматися, щоб не спробувати дану страву. Мідії по-прованськи відмінно підійдуть, як страва для вечері. Прованс і морепродукти - це класика жанру. У цьому регіоні морепродукти дуже люблять і там їх вміють готувати по-справжньому. Тому даний рецепт прямо з Провансу. Мідії, тушковані в томатному соусі з додаванням інших ароматних інгредієнтів таких, як часник і селера - це не те слово смачно. А аромат мідій не зможе залишити в спокої ні одну ситу душу. Адже, навіть якщо ви не голодні, вдихнувши аромат готової страви, ви вже не втримаєтеся, щоб не з'їсти її - це ми вам гарантуємо.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вино Bastida Me Gusta біле 0,75л
200 г.
Цибуля
1 шт.
Мідії пікантні
1 кг.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Часник
4 зуб.
Петрушка 70г
за смаком
Перець чилі червоний
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Чебрець (тим'ян), шт
за смаком
Етапи приготування
01
Очистити цибулю, нарізати кільцями і пасерувати в сковороді з перцем чилі. Додати чебрець.
02
Помідори обробити окропом, зняти шкірку, видалити насіння, нарізати невеликими шматочками і додати в цибулю. Також додати часник.
03
Потім в сковороду влити вино і дати покипіти кілька хвилин, також додати мідії, в кінці посолити і поперчити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)