
Торт "Апельсинові нотки"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
300 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
250 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Борошно 7 1кг
300 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
300 г.
Апельсин
4 шт.
Лікер Grand Marnier Cordon Rouge Апельсиновий 40% 0,7л
40 г.
Етапи приготування
01
Вершкове масло збити із желатином і цукром до однорідної маси. Додати муку, замісити м’яке не липке тісто. Тісто розділити на три частини, накрити плівкою, поставити на 30 хвилин в холодильник. Тісто розкачати на пергаменті, вирізати потрібну форму. Випікати 10 хвилин при температурі 180°С. Випікати так 4 коржі.
02
З апельсинів зняти цедру, мілко натерти або нарізати. Апельсини нарізати шматочками. Засипати цукром та додати лікер, із залишків вичавити сік. Варити протягом 15 хвилин.
03
Вершки з цукром довести до кипіння. Білки і 100 грамів цукру збити на водяній бані. Не перестаючи збивати, ввести вершки. Після, зняти з бані і збити поки маса не стане кімнатної температури. Масло продовжувати збивати та потроху вводити кисіль.
04
Після цього зібрати торт. На корж нанести невелику кількість апельсинового сиропу. Потім частину крему. Так помастити всі коржі та поставити в холодильник на 3 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)