
Сангрія з яблуками і коньяком
Літо - це прекрасна спекотна пора. Для того, щоб максимально комфортно насолодитися цим часом, пропонуємо Вашій увазі рецепт освіжаючого прохолодного коктейлю родом з Іспанії під назвою «Сангрія». Існує багато різновидів цього напою. Здавна головним компонентом, який входить до будь-якого складу сангрії, є червоне вино і фрукти. У даному рецепті використовується також коньяк. Правильно приготовлений напій ні в якому разі не повинен п'янити, а навпаки, освіжає і бадьорить.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вино J.Hofstatter Schiava червоне сухе 0,75л
2 пляшки
Коньяк Frapin 40% 0,7л
100 мл.
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
100 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г.
Апельсин
2 шт.
Лимон
2 шт.
Лайм
3 шт.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
2 шт.
Вода мінеральна Девайтіс газована 2л
2 склянки
Етапи приготування
01
У великій каструлі змішати вино, коньяк, апельсиновий сік і цукор. Перемішати до розчинення цукру.
02
Додати апельсин, нарізаний тонкими скибочками, лимон, лайм, нарізані кружечками, і яблука, нарізані скибочками.
03
Поставити в холодильник на 1 годину.
04
Дістати з холодильника і додати газовану воду. Подавати в келихах з льодом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)