
Салат із лисичками і пармезаном
Цей салат можна приготувати тільки в грибний сезон або можна використовувати для нього мариновані гриби. У приготуванні салату з лисичок головне - правильно обробити гриби. Секрет приготування свіжих лисичок – в їх попередньому відмочкванні. Їх замочують на 1-2 години, але не у воді, а в коров'ячому молоці. В результаті грибочки виходять ніжними і приємними на смак. Салат з лисичок дуже корисний, оскільки гриби  містять вітаміни А, В, РР, та речовини, що мають властивості природних антибіотиків. Вживання лисичок відновлює пошкоджені клітини підшлункової залози і сприяє знищенню ракових клітин.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лисички Полісянка 500г
200 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 г.
Кунжут
10 г.
Сир Dziugas Пармезан 40%
20 г.
Соус соєвий Chong 1л
10 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Обсмажити лисички на оливковій олії 5 хв.
02
Листя салату крупно порвати, заправити оливковою олією.
03
Додати соєвий соус, сіль, перемішати. Приправити кунжутом і шматочками сиру.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)