
Сирні булочки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
60 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
100 г.
Борошно 7 1кг
500 г.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
5 г.
Вода негазована Аквуля 2л
700 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
40 г.
Сіль Єгипет
5 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно приготувати борошняну заварку: змішати борошно і воду в невеликій ємності, помішуючи, на невеликому вогні довести, щоб суміш загусла (буде схожа на крохмальний кисіль). Суміш охолодити.
02
Замісити тісто із зазначених інгредієнтів, додавши борошняну заварку.
03
Залишити тісто на 2 години. Готове тісто замісити, розділити на рівні шматочки - близько 65 грам. Кожен шматочок сформувати у вигляді продовгуватої булочки. Готові булочки викласти на деко, застелене папером для випічки.
04
Сир натерти, яйце збити з молоком. Змастити булочки яйцем і посипати сиром і приправою.
05
Випікати в розігрітій до 200°C градусів духовці близько 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)