
Пьянті
Пьянті - це страва, яка представляє собою запечену яловичину в сметані і яловичому бульйоні. Для приготування страви краще вибрати грудинку. Найціннішою частиною яловичої грудинки є її ядро, де присутній жировий прошарок, а також грудинная кісточка. Страви з ядра грудинки виходять дуже смачними, соковитими і ароматними. Страви, приготовані з яловичої грудинки найчастіше подають разом з гарнірами: відварні, смажені і тушковані блюда з овочів, грибів, круп'яних і макаронних виробів. Пьянті разом з гарніром подаються гарячими, так як остигле блюдо втрачає і в смаку, і в консистенції.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
500 г.
Масло вершкове домашнє
2 ст.л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
1 ч. л.
Сметана ХМЗ 20%
100 мл.
Бульйон яловичий Food Studio 500мл
100 мл.
Часник
7 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Яловичину нарізати шматочками по 50 г. Обсмажити м'ясо на сковороді в олії, влити сметану, тушкувати до готовності.
02
Борошно трохи підсмажити в окремій сковороді, розбавити бульйоном.
03
Влити борошняну суміш в сковороду з м'ясом. Варити протягом 8-10 хвилин постійно помішуючи. Додати сіль за смаком, а також подрібнений часник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)