
Вершковий суп з сьомгою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе сьомги слабосолене
300 г
Картопля фасована
500 г
Помідори рожеві фасовка
300 г
Цибуля
1 шт.
Морква
150 г
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
500 мл
Зелень мікс 100г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю дрібно покришити і обсмажити її в каструлі середнього розміру на розігрітій рослинній олії до м'якості.
02
Моркву натерти на середній терці і додати до цибулі, продовжити обсмажувати.
03
З помідорів зняти шкірку - щоб це було легше зробити, попередньо треба опустити їх на кілька секунд в окріп. Нарізати їх кубиками і додати в каструлю, ще трохи обсмажити всі овочі.
04
Після чого влити в каструлю 1 літр води і довести до кипіння.
05
Картоплю почистити і нарізати невеликими кубиками.
06
Коли вода закипить, ввести картоплю, трохи посолити і продовжити варити.
07
Рибу нарізати невеликими шматочками.
08
Після закінчення 5-7 хвилин, додати в каструлю рибу і влити вершки. Продовжити варити до тих пір, поки картопля не буде готова.
09
Зняти каструлю з вогню, при необхідності суп ще трохи посолити.
10
Зелень дрібно порубати і при подачі посипати нею суп.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)