
Шоколадний пиріг "Чорне й біле"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукерки Merci чорний шоколад 250г
100 г
Масло вершкове домашнє
100 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
130 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Борошно 7 1кг
70 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
0,5 ч.л.
Сіль Єгипет
дрібка
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
250 г
Цукор ванільний Auchan 8г
10 г
Етапи приготування
01
Шоколад розламати на часточки, масло порізати на шматочки. На водяній бані розтопити масло з шоколадом до однорідності.
02
Яйця (2 шт.) збити з цукром (100 г.) до стану густого крему (збивати приблизно 6-8 хвилин).
03
Не припиняючи збивання, поступово ввести розтоплений з маслом шоколад.
04
Після перевести міксер на максимальну швидкість і поступово просіяти в ємність борошно з розпушувачем і дрібкою солі. Продовжити збивати, поки тісто не стане однорідним.
05
В окремому посуді з'єднати маскарпоне з яйцем, рештою цукру і ванільним цукром і також збити все до однорідності.
06
Духовку розігріти до 180°C.
07
Роз'ємну форму застелити пергаментним папером і викласти половину шоколадного тіста.
08
Наступним шаром викласти начинку з маскарпоне.
09
Накрити шаром решти шоколадного тіста.
10
Злегка перемішати шари тонкою дерев'яною паличкою.
11
Поставити форму з пирогом в розігріту духовку і випікати близько 40 хвилин, готовність перевірти дерев'яною паличкою.
12
Готовий пиріг дістати з духовки, дати йому трохи охолонути і зняти бортики. Можна прикрасити виріб, посипавши його цукровою пудрою або поливши шоколадною глазур'ю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)