
Лосось, глазурований у соєвому соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе Лосося (Сьомги) №2
1 кг.
Соус соєвий Chong 1л
3 ст. л.
Вино Chevrotin Chardonnay сухе біле 0,75л
2 ст. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Для глазурі змішати цукор, оливкову олію, соєвий соус, лимонний сік і біле вино.
02
Порізати філе лосося на 4 рівні частини, укласти в один шар у форму для запікання, залити глазур'ю.
03
Духовку розігріти до 200°C. Випікати рибу 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)