
Свиняча вирізка з беконом під яблучною глазур'ю
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вирізка свиняча
650г
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
340г
Сік яблучний Наш Сік 200мл
300г
Повидло Віліс Яблучне 500г
75г
Бекон охолоджений
400г
Сироп кленовий Naturata 250мл
75г
Гірчиця ТОРЧИН® Діжонська 500г
40г
Часник
80г
Шавлія в горщику
15г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
14г
Сіль Єгипет
5г
Етапи приготування
01
Натріть м'ясо сумішшю з оливкової олії, часнику, шавлії і солі.
02
На харчову плівку викладіть 8 відрізів кулінарної нитки, на них - слайси бекону, зверху шматочки яблука, а потім підготовлену вирізку. Згорніть рулет і зав'яжіть нитки.
03
Приготуйте глазур: закип'ятіть сік і уваріть його, доки об'єм не зменшиться вдвічі. Додайте повидло, проваріть. Зніміть з вогню, додайте гірчицю і кленовий сироп.
04
Запікайте вирізку 30 хвилин за температури 150 градусів, полийте частиною глазурі і запікайте ще 15 хвилин, періодично підливаючи глазур.
05
Готовий рулет з вирізки подавайте, порізавши на шматочки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)