
Ананасовий пиріг
Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування ананасового пирога. Цей чудовий, повітряний, легкий пиріг може опинитися сьогодні на вашому столі, а ви зможете насолоджуватися його повітряним, вишуканим смаком за сьогоднішнім чаєм. Повірте, що ваше чаювання буде сьогодні похмурим, сірим і позбавленим будь-якої радості без цього чудового ананасового пирога. Він, як і всякий домашній пиріг, вимагає для свого приготування звичайного набору продуктів і трошки часу, але зате, коли ви його спечете, ви отримаєте грандіозне задоволення від свого творіння. Адже, це ваші невтомні руки постаралися сьогодні і спекли такий чудовий пиріг до чаю.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
110 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
120 г.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
5 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Борошно 7 1кг
120 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Етапи приготування
01
Кільця ананаса (половину) викласти на дно форми. Розм'якшене масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця, ваніль і ще раз добре збити. Потім додати просіяне борошно з розпушувачем. Додати 4 столові ложки сиропу з під ананасів і довести тісто до однорідного стану.
02
Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у форму (заповнювати на 3/4) і викласти ще шар ананасів. Поставити пиріг в духовку і випікати близько 40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)