
Індичка в тархуні, базиліці і петрушці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Стегно індички
1 кг.
Петрушка 70г
100 г.
Базилік зелений, шт
100 г.
Тархун Metro Chef 50г
100 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
100 мл.
Спеція Кумін мелений
1 ч. л.
Імбир
50 г.
Спеція Перець чорний мелений
1 ч. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
100 мл.
Карі Carmencita 40г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
У чаші блендера змішати петрушку, базилік, тархун, кумин, імбир, карі, сіль і перець, влити оливкову олію і лимонний сік. Подрібнити до однорідної маси, консистенція повинна бути кашоподібною.
02
М'ясо просочити отриманим соусом із блендера, покласти м'ясо в пластикову ємність, поставити в холодильник на 8 годин.
03
Духовку розігріти до 180°C. Дістати м'ясо з холодильника, зв'язати його харчовою ниткою таким чином, щоб вийшов рулет. Запікати в духовці протягом 30 хвилин.
04
Маринад, який залишився, до нього можна додати бульйон, поставити на вогонь, трохи поварити, щоб вийшов соус. Подавати з салатом і/або картоплею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)