
Вишневий десерт
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Десерт Желе вишневе
8 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Сік вишневий відновлений 3л
250 мл
Вишні упаковка 500г
300 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Лимон
1/4 шт.
Цукрова пудра Aro 250г
2 ст. л.
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
125 г
Етапи приготування
01
З'єднати вміст пакетика желе з цукром і перемішати.
02
Додати вишневий сік і довести до кипіння при безперервному помішуванні. Проварити протягом 1 хвилини.
03
Отриманою масою рівномірно залити 300 г очищеної від кісточок вишні. Охолодити желе.
04
Розтерти яєчні жовтки з цукровою пудрою до отримання густого крему. Потім додати маскарпоне і продовжувати збивати до отримання однорідної маси.
05
Окремо збити яєчні білки з соком лимона до щільної піни і з'єднати їх з сумішшю жовтків і сиру.
06
Вишні в желе і крем з маскарпоне викладати в порційні форми шарами. До подачі на стіл тримати десерт у холодильнику.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)