
Японський шоколадний пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
30 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г
100 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
10 г.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
за смаком
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
20 г.
Ром Pott 54% 0,7л
10 мл.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
130 мл.
Етапи приготування
01
Білок відокремити від жовтка і окремо збити їх з цукром. Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані.
02
З'єднати борошно з какао і просіяти. Додати борошно до молока і розмішати. Обережно додати збитий жовток, ром, ваніль, а потім білок.
03
Довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 160 ° C.
04
Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати пиріг близько 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)