
Запіканка з кукурудзи
Останнім часом великої популярності в кулінарії придбала консервована кукурудза. Її часто використовують у приготуванні салатів і гарнірів. Також вона зустрічається в рецептах запіканок. Запіканка з кукурудзи - дуже ніжна, ароматна і досить ситна. Вона проста в приготуванні, не вимагає попередньої термообробки компонентів, всі складові рецепту потрібно просто перемішати. Запіканку подають остиглою або гарячої, як самостійну страву з будь-яким салатом і соусом на сніданок, обід або вечерю. Часто її комбінують з м'ясом, рибою або свіжим овочевим соком. Все залежить від вашого смаку.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
200 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
4 ст. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
1,5 ч. л.
Вершки збиті Sterilgarda Alimentari 35% 200г
3 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Етапи приготування
01
Збити в мисці яйця. Поступово ввести в яйця борошно і пекарський порошок, влити молоко і вершки, сіль, постійно змішуюючи при цьому.
02
Кукурудзу подрібнити в блендері, після чого також додати в миску до решти інгредієнтів.
03
Духовку розігріти до 190°C. Змастити форму для випікання маслом, викласти кукурудзяну масу, розрівняти. Випікати 1 годину.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)