
Торт "Мікадо"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сметана ХМЗ 20%
200 г.
Масло вершкове домашнє
500 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Борошно 7 1кг
3 ст.
Цукерки Merci чорний шоколад 250г
100 г.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
4 ч. л.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
2 шт.
Цукрова пудра Aro 250г
1 ст.
Цукор ванільний Auchan 8г
2 ч. л.
Молоко згущене варене
250 г.
Етапи приготування
01
Для тіста розм'якшене масло збити зі сметаною. Розпушувач з'єднати з борошном і додати в масляно-сметанну масу.
02
Розділити тісто на 7 частин. Розкачати кулі і відкласти в холодильник на 60 хвилин.
03
Після цього з коржів розкачати пласти завтовшки 3 мм., викласти на деко, застелене пергаментом і випікати в духовці 10 хвилин при температурі 200°С кожен пласт.
04
Для крему з'єднати жовтки, додати ванільний цукор, какао-порошок, цукрову пудру і розтерти вінчиком до білого кольору.
05
Потім додати масло, кімнатної температури і добре перемішати. Додати в масу згущене молоко.
06
Готові коржі змастити кремом. Скласти один на один і посипати зверху тертим чорним шоколадом. Можна додати трохи какао.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)