
Суп-пюре із квасолі з часником
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Часник
3 головки
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Масло вершкове домашнє
15 г.
Морква
2 шт.
Селера корінь
2 стебла
Цибуля порей
1 стебло
Бульйон курячий Food Studio 500мл
800 мл.
Картопля фасована
2 шт.
Квасоля Bonduelle біла консервована 400г
300 г.
Багет французький 335г
100 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
100 г.
Паприка різана червона
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 180°С. Скропити головки часнику оливковою олією і запікати 20 хвилин.
02
Моркву, селеру, картоплю і цибулю - порей середньо нарізати. Сир натерти на тертці. Розтопити вершкове масло в каструлі на середньому вогні і тушкувати моркву, селеру і цибулю- порей, помішуючи, 15 хвилин.
03
Влити бульйон і 2 склянки води. Накрити кришкою і дати закипіти. Зменшити вогонь і варити 30 хвилин.
04
Відрізати денця часникових головок і видавити м'якоть в суп. Додати картоплю і варити на середньому вогні 10 хвилин.
05
Додати квасолю. За допомогою блендера збити суп.
06
Викласти шматочки багета на застелений фольгою деко. Скропити оливковою олією і засмажити 3 хвилини, до злегка золотистого відтінку. Змішати сир з паприкою і посипати цією сумішшю крутон. Тримати в духовці ще 3 хвилини.
07
Подавати суп, розлив в порційні тарілки, поклавши зверху по крутону.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)