
Скандинавські бублики з кардамоном
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
5 ст. л.
Вершки Селянські ультрапастеризовані 20% 500г
1,5 ст. л.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
1 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
0,5 шт.
Масло вершкове домашнє
за смаком
Кардамон Еко 6г
2 шт.
Висівки Nordic пшеничні 160г
0,5 ст. л.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
0,5 ст. л.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти сковороду, обсмажити коробочки кардамону протягом 1-2 хвилин, струшуючи. Витягнути насіння з коробочок, розтовкти в ступі.
02
Залити дріжджі з дрібкою цукру 0,25 ст. теплої води, розмішати, залишити на 5-10 хвилин.
03
Масло розтопити, трохи остудити.
04
У миску просіяти 3 ст. л. борошна, додати сіль, висівки, кардамон, перемішати. В окремій мисці змішати теплі вершки і яйця, збити. Додати дріжджі, перемішати. У центр гірки влити вершкову суміш, додати масло, перемішати.
05
Замісити тісто, поступово додаючи борошно, що залишилося, перекласти тісто на стіл, присипаний борошном, розім'яти тісто. Перекласти тісто в миску, посипати борошном, накрити рушником, прибрати на 2 години в тепле місце.
06
Тісто розділити на кілька частин, кожну скачати в ковбаску, з'єднати кінці, защипнути, щоб вийшов бублик.
07
Деко застелити пергаментом, змастити маслом, викласти бублики на деко. Накрити трохи вологим рушником зверху, настояти 30-40 хвилин.
08
Бублики змастити сумішшю збитого яйця і вершків, випікати протягом 20 хвилин в розігрітій до 180°C духовці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)