
Cалат із креветок із сиром та яблуками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки 90/120
200 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
200 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
300 г.
Волоський горіх
100 г.
Хрін Novus білий 200г
20 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
40 г.
Салат Лолло Біонда зелений
50 г.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Лимон
50 г.
Етапи приготування
01
Яблука розрізати на половинки, очистити, видалити серцевини і нарізати скибочками або кубиками. Сир так само нарізати скибочками або кубиками. Креветки відварити в підсоленій воді протягом 3-5 хвилин. Салат помити і просушити.
02
Горіхи подрібнити в блендері або дрібно нарізати ножем. Окремо змішати до однорідної консистенції сіль, перець, майонез і хрін. З'єднати всі інгредієнти і додати заправку. Обережно перемішати і подавати до столу, виклавши на тарілку з салатними листям.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)